Sonny Angel...

 
.... jag har också fallit för frestelsen att börja samla på dessa små sötnosar. Årets julkollektion släpps runt den 2:a november och tydligen så ska de sälja slut rätt så fort. 
 
Finns bla att köpa på sonnyangel.se och på bluebox, men så hittade jag sidan sparklingstar.se och där kan man förhandsboka den ( säkert med risk för slutförsäljning där också). Så det blev en från årets och en från förra årets kollektion. Vilken det blev är fortfarande oklart, man köper dem nämligen i en sk blindpack...alltså att du inte vet vilken just du får av de fyra varianterna. Dessutom så finns det också chansen att få en av de ovanliga Sonnys, ska finnas en ovanlig per ställ så chansen är 1/144 att få en sådan. Så nu väntar jag med spänning på att få hem mitt lilla paket med Sonny Angels!! Återkommer med bilder på sötnosarna när de ankommit.

Glömmer.....

 
 
... nästan bort att blogga mellan varven, dagarna går så fort just. Mest beror det på att jag faktiskt arbetstränar 50% ( på ett jätteroligt ställe med helt underbara kollegor) och det tar liiite mer energi än vad jag trodde. 
 
Men jag är dessto flitigare både på facebook och instagram. Följ gärna tomtens morsa där, det kan faktiskt bli flera uppdateringar per dag där!!
 
Helgen i korthet:
 
 
Sytt nya dukar till matbordet av tyget från Panduro. Snyggt med grå botten mot allt det röda som gärna används vid dukning under december.
 
 
 
Jag har även planterat amaryllislökarna. Tre stora fina köpta från  bulbs.se....Två av dessa är  röda med vit kant och en är en helröd variant som inte ska bli så långa stjälkar på.  Sedan har även förra årets multiblommande lök kommit ut från kylskåpet där den fått sej en köldknäpp som förhoppningsvis ska lura den till att börja blomma!!
 
 
 
OCH SÅ ÄR BELYSNINGEN TÄND I LILLA SOCKERTOPPEN... så den som väntat på att någon annan ska vara först, nu kan du börja!!

Reafynd...

 
 
 
...visst gillar man när butiker hittar ett litet lager av förra årets varor och bestämmer sej för en liten julrea så här två månader innan jul!!
 
 
Fynd nr ett... en liten sötful tomte för 20:- som bara ropade "ta med mej hem"!!
 
 
Fynd nr två...... 40 st kulor för 59:-. Drömmen om disneygranen lever vidare, nu med mer kulor att fylla upp granen med! 🎄🎅🏻🎄
 
( Den kloka butiken med julrea är Citygross, Borås)