Levande ljus

 
Älskar levande ljus på matbordet, och nu är mina älskade granar från Kähler äntligen på bordet igen. Funderar på om jag inte borde ha en grå gran också?!? De små gröna på ljusfatet är faktiskt inte Kählers utan köpta på Jysk, men visst ser de ut som om de tillhör serien. 
Givetvis är även årets adventljus en gran, Holmegaard stora blockljusfat och ljus... längtar efter att få tända det till nästa helg. 
All jul utom granen är nu på plats och det känns, precis som varje år, som om det plötsligt blev lite varmare och hemtrevligare i mörkret. Måste bara skaffa mildare glödlampor till adventsljustaken i fönstret i bakgrunden på bilden, dom är liite för starka just nu!

Dörrkransen är på plats!!

 
Vågade inte hänga den PÅ dörren, för jag tror kulorna kommer slås sönder isåfall!!
 
 
 
Även om det syns lite dåligt så har jag planterat en liten julros bland murgrönan.

Tidig julklapp...

 
Jag har fixat körkortet och även leasat mej en liten fiesta!! När det om ca 8 veckor är dax att summera 2017, så kan man lugnt konstatera att det hänt en hel del!! För ett år sedan så kämpade jag fortfarande med att få ut a-kassaersättningen, arbetstränade på 25% och var en trött mamma/fru. Nu jobbar jag... heltid, på annan ort, helt nytt kunskapsområde och har dessutom fixat kortet och egen bil. MEN FRAMFÖRALLT SÅ ÄR JAG EN ROLIGARE PERSON ATT UMGÅS MED OCH JAG MÅR BRA!! Önskar verkligen att alla som hamnar i sitsen med långtidssjukskrivning och arbetsträning/ arbetsplatsbyte får samma stöd av försäkringskassa och arbetsförmedling som jag fått, visst jag har gjort en hel del arbete själv också, men stöttningen jag fått är guld värd!! 
 
Ett ojuligt inlägg, men livet är inte enbart jul fast man är julbloggare.