Tidig julklapp...

 
Jag har fixat körkortet och även leasat mej en liten fiesta!! När det om ca 8 veckor är dax att summera 2017, så kan man lugnt konstatera att det hänt en hel del!! För ett år sedan så kämpade jag fortfarande med att få ut a-kassaersättningen, arbetstränade på 25% och var en trött mamma/fru. Nu jobbar jag... heltid, på annan ort, helt nytt kunskapsområde och har dessutom fixat kortet och egen bil. MEN FRAMFÖRALLT SÅ ÄR JAG EN ROLIGARE PERSON ATT UMGÅS MED OCH JAG MÅR BRA!! Önskar verkligen att alla som hamnar i sitsen med långtidssjukskrivning och arbetsträning/ arbetsplatsbyte får samma stöd av försäkringskassa och arbetsförmedling som jag fått, visst jag har gjort en hel del arbete själv också, men stöttningen jag fått är guld värd!! 
 
Ett ojuligt inlägg, men livet är inte enbart jul fast man är julbloggare.

Granskottsglögg

 
Älskar nya smaker på glögg och denna från Dufvenkrooks är helt i min smak. Söt men inte sliskig och med en liten pikant kådasmak. Det doftar verkligen gran i köket när jag värmde den. Rekommenderas varmt!!

Årets första

 
Årets första julbord intogs igår. Vi har gjort det till lite tradition att efter viloplatserna för nära och kära besökts, så åker vi hem och äter lite gott. En trevlig tradition att först se alla ljusen och tända hos min pappa och barnens farmor och farfar. Ibland tänder vi även i minneslunden för någon speciell.
 
Själva julmaten gjorde vi enkelt med färdigskivad skinka, gravlax, inlagd sill, prinskorv, köttbullar och paté. Gjorde bara jansson och gubbröran från grunden, samt en äppelröra till gravlaxen. Julmust i vinglasen och en liten snaps till.... och som vanligt orkade ingen nån efterrätt!!