Ny favorit...

 
Jag hittade årsmusten på Netto, och fick med mej två flaskor hem. Givetvis provsmakades den direkt. Jag tänker inte avslöja vilken årets smaksättning är ( tycker det är riktigt kul att apotekarnes döljer den, så man kan gissa först!!), men jag hade nog inte kunnat gissa att det var detta. Nu när jag VET var det är så är det klockrent i musten, och detta är nog en av de godaste muster jag provat. Rätt så kort i smaken, lagom kolsyrad och inte så söt utan mer fräsch. Kan absolut tänka mej denna som dryck till julbordet, då jag inte är så förtjust i julöl men heller kanske inte vill ha sötaste drickan till maten. 
Så betyget är..... HITTAR NI DEN SÅ KÖP DEN!! Extra plus för att glasflaska och snygg etikett.
 

Nytt jobb

 
Det har varit lite tyst från mej denna veckan, har nämligen bytt arbetsplats. Har haft lite svårt att vänja mej vid bussturen på morgonen, med omvägen bussen måste ta så blir det en timmes bussresa ( på hemvägen med raka spåret så tar turen 40 min) och jag blir väldigt lätt åksjuk!! Förhoppningsvis så är detta bekymmer över om nån vecka, klarar jag kortet så kan jag ta egen bil och då tar resan bara 30 min dörr till dörr. Lite skillnad eller hur?
 
Jag jobbar alltså som ensam tjej på en liten bilverkstad med ansvar för butik/ reservdelar.... så gissa om jag blev förvånad första morgonen på nya stället. På kylen i lunchrummet står några flaskor glögg!! Tar det som ett tecken på att här kommer jag trivas bra 😉
 

Adventsljus...

 
Det började med att jag köpte själva ljuset... jag har tittat på Holmegaards ljuslyktor och fat i flera år, men aldrig riktigt tyckt att dom passar min budget. Men adventsljuset är inte så farligt dyrt ( 149:- på royaldesign.se), annorlunda och jättefint i min vanliga blockljusstake som jag brukar ha gilleljus i.... Trodde jag, för jag tittade ju givetvis inte på att det fanns två storlekar på ljus. Hade jag köpt det lilla så hade det passat, men givetvis har jag köpt det stora!! Vad gör man då??
 
 
Jo, man upptäcker att just nu är det rabatt och fraktfritt på många sidor, så helt plötsligt så äger jag också ett Holmegaard blockljusfat till STORA granljuset och vanliga blockljus. Ibland blir det bra när man gör fel!!