Nyårsafton..

 
Kvällens meny:
 
Förrätt:
Löjrom ( både amerikansk och kalix, för att känna skillnaden) med tillbehör..... Dryck: Masse, champagne
 
Varmrätt:
Helstekt entrecote med duchesse potatis, haricot verts och rödvinssås.... Dryck: Chateau Mont-Redon, rödvin från Rhone
 
Dessert: 
Tre olika sorters pannacotta ( päron, ingefära och vit choklad)..... Dryck: Kaffe
 
På grund av en mycket fyrverkerirädd stor jycke, firas nyårsafton med god mat och dryck här hemma. Jag, maken, dotter och son och troligtvis en massa spel och skratt!!
Så givetvis kommer det också att finnas läskeblask som dryck, men jag måste få hylla detta med halvflaskor. Perfekt för två vuxna som vill ha olika viner till de olika rätterna. Det blir precis lagom mycket att dela på till maten. Och om man vill så kan man ju faktiskt få prova två olika viner till varmrätten. Mat och dryck i kombo är nämligen ett stort intresse för oss två!
 
Jag vill passa på att tacka för min första säsong som julbloggare. Har bestämt mej för att fortsätta bloggen med inlägg lite när det passar mej även under resten av året, lite som en dagbok för mej själv bara för att det är kul. Så om ni vill så välkommen in och läs när det passar dej.
 
 Ha nu ett riktigt bra avslut på 2015 och ett riktigt bra 2016!!