Uport 2018

Min hemort Ulricehamn är en liten kommun, med drygt 24000 invånare... tätorten har lite drygt 10000. En av dessa invånare är Sebastian Andersson.
 (Bild från ut.se)
 
För 6:e året i rad så har han i våran lilla stad anordnat festivalen Uport, i år med artister som Darin, Hov1, Tove Styrke, Kaliffa, Mike Perry och Teddybears Samt många fler. Det är så jäkla kul med folk som vågar hoppas och tro på en idé, och lyckas ordna en upplevelse för alla åldrar under en helg varje sommar. Jag säger som min son: årets Uport var den roligaste, det säger vi varje år och hoppas verkligen att vi får en chans att säga det nästa år också ( det går nämligen ett litet envist rykte om att det kanske inte blir nån festival nästa år) Vi går hela familjen, var och en för sej med sina vänner och träffar på varandra under kvällen och har skitkul ihop.
 
Har ni förmånen att ha en eller två Sebastian på ER ort, så grattis!! Stötta dem genom att köpa biljetter och njuta av deras arrangemang... det är sådana eldsjälar som gör att våra småstäder hålls vid liv. I Ulricehamn har vi turen att vi har ett gäng till som brinner, fast för längdskidor... så i februari är det dax för världscupstävlingar igen. Inte illa för en ort på lite mer än 10000 invånare. 
 
Avslutar med en bild ”stulen” från Darins insta, tagen från scenen.... så mycket folk, så härlig stämning, en underbar fredagkväll i augusti. Tack Uport!!