Tävling....

 
Jag har just nu en liten utlottning på min fb och insta!!
 
Vinsten är ett par handstickade ( av mej!!) sockar i st 38/39 med tomtar på skaftet.
 
Upplever så otroligt mycket värme och glädje i julbloggandets värld ( även om det i år är mest action på instagram ) att det är dax att ge lite värme tillbaks. Jag älskar att sticka raggsockar och det är något som de allra flesta även uppskattar att få.... därför stickar jag väldigt sällan på beställning. Det är helt enkelt roligare att sticka och överraska än att ha tidspress och få för lite betalt för sitt hantverk!! Just dessa med små dansande tomtar på skaftet är för en julnörd extra roliga att sticka!!
 
( Länk till instagram och facebook hittar du längst upp i min banner.)

Julgransbilen...

.... Jag älskar folkabussar, så därför valde jag att göra en alldeles egna version av bilen med gran på taket 🎄🚌🎄
 
 

Julstaden Ulricehamn...

 
 
..... Min lilla stad är verkligen inte stor. Det tar nog inte ens fem minuter att gå från ena änden på gågatan till den andra änden. Men Ulricehamn är charmigt och igår så invigde Cityföreningen och bitiksägarna årets julhandel. Mycket mysigt att först gå på en mörk gågata för att se när all julbelysning och granen på torget sedan tändes samtidigt.
 
Det är inte helt lätt att få fina bilder på belysningen i mörker, speciellt inte med en mobilkamera, så jag tog en sväng på morgonen istället och fotade julstämningen på en folktom gågata!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trevlig första adventshelg till er alla ❤️