Nyfiken....

..... Om en vecka så här dax så kommer man väl vara proppmätt. Och börjar så smått spana in vilket soffhörne som är det bästa för att se på Kalle i. De flesta julbloggare jag läser har bett om en pausknapp för att hinna med, men julen är ju inte slut bara för att julafton är över. Det finns ju två juldagar till och mellandagar, och bara man inte jobbar inom handel eller vård så brukar ju de flesta vara ledig då...
 
... Och nu blir jag nyfiken!! Vad gör ni dom andra dagarna, och vad äter ni då?? Är det bara rester som gäller, eller har ni någon tradition på juldagen??
 
 
Anette - En fin jul

Vanligtvis brukar vi ha en riktig softardag på juldagen och äta något som inte alls är juligt som t ex tacos. I år blir det lite annorlunda, eftersom vår äldsta son inte kommer att vara med hos mina svärföräldrar på julafton kommer vi att ha ett litet firande på juldagen med honom, svärföräldrar och svägerska med familj, då blir det nog ändå lite julmat har jag tänkt men komplettera med några pajer så att det blir något annorlunda :)